Política de privacitat

POLITICA DE PRIVACITAT

Aquest espai està dedicat a la informació sobre el tractament que fem de les teves dades personals.

El responsable del tractament de les dades personals:
COMÚ DE CANILLO amb NRT D-061550-U i les dades de contacte següents: Domicili: Plaça Carlemany, AD 100, Canillo (Principat d’Andorra).
Telèfon: (+376) 751036
Adreça electrònica: comucanillo@canillo.ad

De conformitat amb la legislació vigent, les dades que ens facilites passaran a formar part del fitxer responsabilitat del COMÚ DE CANILLO, registrat a l’Agència de Protecció de Dades del Principat d’Andorra.

La informació que recopilem:

El COMÚ DE CANILLO pot recopilar la informació personal següent dels usuaris del lloc web www.ponttibetacanillo.com o mitjançant Facebook, Instagram, Twitter i YouTube en completar els formularis corresponents: nom i cognoms, adreça electrònica, codi postal, país de residència, número de telèfon, data de naixement, i targeta de crèdit.

Quan visites el lloc web www.ponttibetacanillo.com o les pàgines oficials de Facebook, Instagram, Twitter i YouTube, i t’hi registres per comprar entrades en línia o bé participes en promocions, enquestes i concursos, o t’inscrius per rebre butlletins d’informació del COMÚ DE CANILLO, et demanem les teves dades, que es consideren imprescindibles per poder comprar, participar o rebre les comunicacions, pels motius següents:

 • El nom i l’adreça electrònica per identificar-te en totes les comunicacions

 • El número de targeta de crèdit per poder procedir a la compravenda d’entrades

 • El número de telèfon per poder contactar amb tu per qualsevol incidència relacionada amb la compravenda

  d’entrades

 • El codi postal i el país de residència per poder fer comunicacions d’accions específiques en funció del teu lloc de

  residència

 • La data de naixement per tenir la certesa que ets major d’edat, per felicitar-te pel teu aniversari i per oferir-te

  promocions personalitzades

  Les dades, que tractem d’acord amb la normativa vigent (Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals) i sempre vetllem per la seva protecció, s’utilitzaran únicament amb la finalitat prevista, així com per comunicar qualsevol informació relacionada. La veracitat i l’actualització de les dades facilitades és responsabilitat teva.

  La finalitat perquè es tracten les dades:

  Les teves dades personals es tracten amb les finalitats següents, segons correspongui:

 • Gestionar i desenvolupar la compravenda en línia d’entrades. Utilitzem la teva informació personal per processar la compra i comunicar-te per correu electrònic o per telèfon qualsevol informació relacionada que pugui ser del teu interès, així com per gestionar i emetre documents acreditatius de la compravenda d’entrades i de qualsevol comunicació relacionada.

 • Gestionar i enviar-te per correu electrònic informació per participar en promocions, enquestes, concursos o per rebre butlletins d’informació del COMÚ DE CANILLO relatius a tota l’oferta turística de la Parròquia de Canillo, així com les novetats i els esdeveniments més recents, amb comunicacions personalitzades adaptades al teu perfil, interessos i necessitats. L’enviament d’aquesta informació suposa l’elaboració de perfils d’usuaris, que consisteix a utilitzar les dades personals que ens facilites i la informació de navegació pel lloc web www.ponttibetacanillo.com, Facebook, Instagram, YouTube i Twitter per avaluar certs aspectes relacionats amb les teves preferències personals, amb l’objectiu d’oferir-te les comunicacions comercials adequades al teu perfil.

 • Respondre a l’exercici dels drets de tots els usuaris, així com a consultes i reclamacions.

Política de galetes

Perquè www.ponttibetacanillo.com funcioni correctament, utilitzem galetes de navegació al teu dispositiu. Una galeta és un petit fitxer de text que el lloc web diposita al teu ordinador o mòbil durant un període de temps determinat. Aquesta recorda que ens has visitat darrerament i no repeteix el missatge de consentiment cada cop que navegues de pàgina en pàgina.

La galeta permet que el lloc web reconegui com has navegat, quin contingut t’ha interessat o quines preferències has mostrat en la teva visita, com ara l’inici de sessió o bé l’idioma de navegació, entre d’altres.

Les galetes no recullen en cap cas dades de caràcter personal, són totalment anònimes i les dades que www.ponttibetacanillo.com obté a través de Google Analytics tenen l’adreça IP encriptada. Aquestes dades ens permeten rebre informació sobre els nostres usuaris, que després podem utilitzar per poder crear una millor experiència de navegació i per millorar les funcions del lloc web.

El consentiment es considera atorgat quan l’acceptes explícitament o bé si el navegador està configurat per acceptar l’ús de les galetes. Això també s’aplica si el navegador està predefinit per a aquesta acceptació. Com a usuari, sempre pots configurar el navegador perquè t’informi de la presència de galetes o bé pots configurar-lo manualment perquè no les admeti, ja que aquesta acció no impedirà que puguis accedir a la informació del lloc web.

El temps el qual es guarden les dades:

El COMÚ DE CANILLO conservarà les teves dades personals durant el període de temps que sigui raonablement necessari tenint en compte les finalitats per a les quals s’han facilitat, les necessitats de donar resposta a consultes que es plantegin o resoldre incidències amb relació a la compravenda d’entrades, la realització de millores i el compliment dels requisits que exigeixi la legislació vigent.

El motiu pel qual podem tractar les teves dades:

El COMÚ DE CANILLO pot tractar les teves dades personals:

D’una banda, d’acord amb l’execució del contracte de compravenda d’entrades, ja que, com a usuari, estàs obligat a facilitar les dades que siguin necessàries per a la seva execució. En cas de no fer-ho, no es podrà dur a terme la compravenda, ja que les dades també són necessàries per gestionar i emetre la factura de compra.

D’altra banda, segons el consentiment que has prestat a l’hora de recopilar les dades personals mitjançant qualsevol dels formularis.

Cessió de les dades personals:

El COMÚ DE CANILLO no pot cedir ni comunicar a tercers les teves dades personals ni les de cap altre usuari, llevat dels casos següents:

 • A administracions i organismes públics, quan així ho exigeixi la legislació vigent.

 • A empreses encarregades del tractament de dades que prestin serveis per compte del COMÚ DE CANILLO i sota el

  seu control. En qualsevol cas, els tercers amb els quals es comparteixin determinades dades de caràcter personal hauran d’haver acreditat prèviament l’adopció de mesures tècniques i organitzatives adequades per a la seva correcta protecció i no podran, en cap cas, utilitzar les dades a què tinguin accés per a finalitats pròpies ni fer-les servir més enllà de les instruccions rebudes o per a finalitats diferents del servei que han de prestar a favor del responsable.

  La protecció de les dades personals:

  El COMÚ DE CANILLO té un acurat sistema de seguretat que garanteix la protecció de les teves dades i les facilitades per tots els usuaris de www.ponttibetacanillo.com, Facebook, Instagram, YouTube i Twitter.

Si es produís un error en el sistema de seguretat a causa del qual les dades es veiessin afectades i, com a conseqüència, es produís la destrucció accidental o il·legal, pèrdua, alteració o divulgació no autoritzada de les dades personals transmeses, emmagatzemades o processades, o s’hi pogués accedir, des de ponttibetacanillo.com ens comprometem a actuar amb la màxima transparència i a notificar-ho als usuaris afectats de manera immediata.

Si tens coneixement o sospites de l’ús indegut de les teves dades personals o d’un accés no autoritzat a aquestes dades per part de tercers, no dubtis a contactar amb nosaltres al més aviat possible a l’adreça electrònica dpd@canillo.ad .

Els drets de l’usuari respecte de les dades personals:

Els drets que pots exercir com a usuari són els següents:

Dret d’accés: tens dret que et confirmem si al COMÚ DE CANILLO estem tractant dades personals que et concerneixen o no, així com a accedir a les teves dades personals que tingui el COMÚ DE CANILLO.

Dret de rectificació: tens dret a sol·licitar que el COMÚ DE CANILLO rectifiqui les teves dades personals quan siguin inexactes o que es completin quan siguin incompletes.

Dret de limitació: tens dret a sol·licitar la limitació del tractament de les dades. En aquest cas, només les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Dret d’oposició: pots oposar-te al fet que les teves dades personals siguin objecte d’un tractament basat en les finalitats i l’interès legítim que el COMÚ DE CANILLO persegueix, inclosa l’elaboració de perfils. En aquest cas, el COMÚ DE CANILLO deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims i de necessitat o per l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Dret de supressió o oblit: pots sol·licitar-nos que les teves dades personals se suprimeixin quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins pels quals es van recollir.

Dret de portabilitat: tens dret a rebre les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre-les a un altre responsable quan el tractament es basi en el consentiment o en un contracte i s’efectuï per mitjans automatitzats.

L’exercici d’aquests drets i de qualsevol consulta relativa al tractament que fem de les teves dades es pot efectuar mitjançant una sol·licitud dirigida a l’adreça electrònica dpd@canillo.ad o per correu postal a COMÚ DE CANILLO, Plaça Carlemany, AD 100,Canillo.

Cal que indiquis, junt amb la sol·licitud, el teu nom i cognoms, domicili o correu electrònic a efectes de notificacions, així com una fotocòpia del document nacional d’identitat o passaport per tal d’estar segurs de la identitat del sol·licitant i del dret exercit.

Modificació de la política de privacitat:

Si es produeix qualsevol canvi en aquesta política de privacitat després que l’usuari l’hagi acceptada, se li comunicarà per correu electrònic a l’adreça proporcionada.